Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

L’AMPA s’inscriu a la III Edició de la campanya “1 origami 1 euro”

Un any més, l’AMPA de l’Escola Farigola de Vallcarca organitza un dia ple d’activitats per recaptar diners per a la Marató de TV3 que aquest any estarà dedicada a la Diabetis i l’Obesitat. El dia escollit per celebrar aquesta festa a l’escola aquest any coincideix amb la de la Marató, el DIUMENGE 13 DE DESEMBRE.

Paral·lelament, i també per recaptar diners per aquesta finalitat, ens hem inscrit per segon any a la Campanya “1 origami 1 euro” que organitza la Mútua General de Catalunya. Us informem que s’organitzaran tallers al migdia amb els nostres fills, on els seus monitors els hi explicaran la història del per què dels origamis o grulles, una història molt bonica que podeu consultar en aquest enllaç: http://www.1origami1euro.org/una-historia-millenaria/ i faran les seves grulles.

Us animem a tots els pares i mares que des de casa feu també les vostres grulles amb els vostres fills i les deixeu a la caixa que s’ha habilitat per això a l’entrada de l’escola. En aquest vídeo podeu veure com es fan: https://youtu.be/qUJhP1JRa4E i en l’arxiu que us adjuntem també trobareu l’explicació. Animeu-vos que és fàcil!! I si l’any passat vam ser capaços de fer 857 origamis, aquest any ens superarem segur!!

Aprofitem el correu per comunicar-vos a tots aquells que vulgueu ajudar a la preparació de la Marató, així com a les diverses activitats que es realitzaran el mateix dia, podeu posar-vos en contacte amb la Comissió de Festes (festes@ampafarigola.com) a la major brevetat.

Per veure el Diploma atorgat a la nostra escola per participar l’any 2014 cliqueu aquí.

Cartell 1 origami 1 euro 2015-petit

 

By | 2017-05-18T20:36:16+00:00 novembre 5th, 2015|AFA|Comentaris tancats a L’AMPA s’inscriu a la III Edició de la campanya “1 origami 1 euro”