Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Accions reivindicació construcció IES VALLCARCA

Com sabeu ahir es va celebrar una reunió de l’AMPA de l’escola on, entre d’altres assumptes, es va acordar iniciar una sèrie d’accions per REIVINDICAR LA CONSTRUCCIÓ DE L’IES VALLCARCA aprovat des de l’any 2007.

El Pla d’Actuació del Districte (PAD) aprovarà els seus pressupostos pels propers 4 anys (2016-2019) en dues setmanes i la construcció de l’IES Vallcarca NO es contempla.

S’han programat les següents accions en les que us demanem la màxima participació:

  • Dilluns vinent, 29 DE FEBRER, A LES 19:00 H AL CENTRE CÍVIC DEL COLL tindrà lloc un Consell de Barri en el que us demanem que TOTS ELS QUE PUGUEU VINGUEU AMB ELS VOSTRES FILLS A REIVINDICAR L’INSTITUT. Intentarem que dilluns mateix al migdia, s’organitzi un taller a l’escola perquè els nens facin pancartes al respecte per poder portar-les

  • Màxima participació en la plataforma Decidim mitjançant el següent enllaç: https://decidim.barcelona/proposals/projecte-constructiu-de-l-institut-vallcarca (cal registre previ, però és molt senzill).

  • L’AMPA comprarà una samarreta reivindicativa que distribueix la Plataforma Volem l’IES Vallcarca (amb coordinació amb totes les AMPES del barri) per tots els nens/nes de l’escola i acordarà un dia a la setmana en que tots la portin posada

  • Penjar un cartell Volem l’IES Vallcarca al pati de l’escola.

Penseu que actualment no tenim cap institut públic al barri, i que amb 11/12 anys els nostres fills s’hauran de desplaçar de barri per continuar els seus estudis de secundària. En pot tocar la zona de Gràcia, Horta, etc.

TENIM POC TEMPS PER ACTUAR, gràcies per col·laborar

TOTS SOM AMPA, TOTS SUMEM!

By | 2016-02-26T18:55:17+00:00 febrer 26th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Accions reivindicació construcció IES VALLCARCA