Explicar o llegir contes a casa és un fet molt habitual actualment en moltes llars , però sempre sorgeixen alguns dubtes.
Com escollim els llibres que llegim o comprem ? Com podem acompanyar des de casa a l’aprenentatge lector ? La família juga un paper clau juntament amb l’escola i la biblioteca en el foment del gust lector dels nostres fills i filles, però quin és aquest paper ? Quines eines tenim al nostre abast per desenvolupar-ho a casa? Us convidem a venir a xerrar de llibres i contes en definitiva de literatura infantil i juvenil i de com fer-la arribar als nostres fills i filles des d’infantil a sisè.
Dia i hora: Dijous 28 d’Abril a les 16:45 hores

Hi haurà servei d’acollida gratuït pels nens dels assistents.

Si us plau confirmeu assistència

cartell_xerrada_lectura_email

Escola de Pares
AMPA Farigola de Vallcarca