Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

I el peix? ens l’hem menjat tot aquest abril?

Aquest mes ens ho han posat ben difícil, el menjar que ens ha tocat per l’activitat del malbaratament alimentari ha estat el peix.

Així, dimarts 5 d’abril, el Jose i el seu gran equip de cuina ens han preparat un munt de quilos de peix al forn, que tot i que la intenció era no deixar-hi ni les espines, val a dir que ens ha costat una mica més que amb altres menjars (com l’arròs amb tomàquet).

Aquí teniu les fotos de com l’hem pesat, estudiat l’origen, pes inicial i pes final, i de les històries tan maques que hem creat amb la figura del peix. Històries que hem gravat i hem vist tots els nens i nenes de l’escola.

By | 2016-04-23T18:47:29+00:00 abril 23rd, 2016|notícia menjador|Comentaris tancats a I el peix? ens l’hem menjat tot aquest abril?