Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Radar pedagògic (C/Torrent del Remei)

Des del 25 de maig i durant tres setmanes s’ha instal·lat un radar pedagògic al carrer Torrent del Remei, abans del pas elevat que hi ha a l’alçada del carrer Riu de la Plata. Durant la primera setmana, la pantalla estarà apagada i l’aparell recollirà dades de la quantitat de vehicles que passen pel davant i a la velocitat que ho fan. Les dues setmanes següents, i amb la pantalla ja en funcionament, el radar informarà als conductors dels vehicles la velocitat amb la que estan passant.

Aquesta instal·lació es una acció més per intentar reduir la velocitat dels vehicles dels carrers Torrent del Remei i Farigola i reduir el risc per a infants, famílies i veïnat en general. Passades les tres setmanes es disposarà de dades tant de les velocitats com dels canvis d’hàbits que ha generat el radar. Aquesta informació ha de servir per a les posteriors actuacions de millora de la seguretat dels trams propers a les escoles que seguirem treballant en el marc de la Comissió de Camí Escolar Montseny-Farigola i del la Comissió d’Urbanisme de la Taula Comunitària del Coll.

By | 2016-05-28T08:17:44+00:00 maig 28th, 2016|AFA|Comentaris tancats a Radar pedagògic (C/Torrent del Remei)