Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Resultats del procés participatiu del Pla Municipal

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat la darrera versió del Pla Municipal, versió resultat del procés participatiu que es va iniciar l’1 de febrer.

En aquest procés hem participat més de 39.000 persones i 1.700 associacions i organitzacions, a través les cites presencials i de la plataforma decidim.barcelona. Des que va acabar el procés, l’Ajuntament ha treballat en l’estudi i en l’agrupació de les propostes. Obtenint una nova versió del Pla Municipal que agrupa el 72,2% de les propostes ciutadanes recollides.

L’estudi de les més de 9.500 propostes de la ciutadania ha estat realitzat pels responsables de cada àrea i districte i personal tècnic de l’Ajuntament, involucrant a més d’un centenar de persones. El resultat són més de 1.400 actuacions que agrupen prop de 6.900 propostes ciutadanes.

Us animem a consultar-lo, veureu que s’han inclòs temes tant bàsics per nosaltres com la Millora dels Camins Escolars, el projecte constructiu de l’IES Vallcarca, l’elaboració d’un mapa escolar del Districte (de 0 a 18 anys) amb tots els centres de l’àrea d’influència i els voltants, definir l’ús d’equipament de l’antic Consulat de Dinamarca, etc. En tots aquests projectes estem treballant des de l’AMPA i cal continuar fent-ho fins aconseguir els objectius proposats!

By | 2017-05-18T20:36:01+00:00 juliol 30th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Resultats del procés participatiu del Pla Municipal