Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

53 localitats de Catalunya i la Franja projectaran cinema infantil en català de la mà del CINC

El cinema infantil en català arriba aquesta tardor a 51 localitats de Catalunya (Barcelona entre elles) i 2 de la Franja de la mà del CINC, el programa de cinema infantil en català de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i diverses institucions, entitats i cinemes, el CINC potencia l’oferta de pel·lícules en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial.

En total es programaran 36 pel·lícules infantils diferents doblades en català amb un total de 295 sessions. Les pel·lícules més programades són Buscant la Dory, Angry Birds, Zootròpolis, Ice Age. El gran cataclisme, Kung Fu Panda 3, Mascotes, El meu amic el gegant i El Petit Príncep.

Tota la programació del CINC es pot consultar a la cartellera Cinema en català.
Per estar al dia de les novetats del cinema en català ens podeu seguir a través del Facebook de Cinema en català Twitter @cat_cine

By | 2017-05-18T20:36:00+00:00 octubre 13th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a 53 localitats de Catalunya i la Franja projectaran cinema infantil en català de la mà del CINC