Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

El perill de creuar la pista de la nostra escola i la manca de semàfor torna a ser notícia

Ahir la nostra escola va tornar a ser notícia pels problemes derivats de la situació perillosa sobretot a l’entrada i sortida de l’escola derivats del trànsit i les voreres estretes del barri.

Així, la Comissió del Camí Escolar de l’AMPA va voler denunciar novament a través de BTV que el camí entre l’Escola la Farigola de Vallcarca i l’Escola Montseny només es pot fer per un carrer estret que no permet el pas de més d’una persona. A més, la velocitat del trànsit fa perillós baixar de la vorera i creuar, ja que manquen semàfors.

El nostre principal problema és que el centre pròpiament educatiu i la pista està separat en dos espais per la carretera. En una banda hi ha l’escola i en l’altre, el pati, per això els alumnes han de creuar un mínim de quatre vegades al dia per aquesta via i demanem un semàfor que reguli el pas de vehicles i vianants.

Podeu veure la notícia de BTV en el següent vídeo:

By | 2017-05-18T20:35:57+00:00 octubre 25th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a El perill de creuar la pista de la nostra escola i la manca de semàfor torna a ser notícia