Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Tornem a participar en la campanya solidària “1 Origami 1 Euro”

Per 3r any consecutiu, des de l’AMPA de l’Escola Farigola de Vallcarca ens hem inscrit a participar en la Campanya “1 origami 1 euro” que organitza la Mútua General de Catalunya.

Com sabeu, es tracta d’una campanya solidària on per cada origami (grulla) que aportem es farà una donació d’1 € a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la sensibilització sobre l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

A part de que al migdia els monitors de l’AMPA organitzaran tallers per als grups més grans per fer origamis, s’explicarà la finalitat que tenen aquests tallers, així com la història que hi ha al darrera dels origamis.

Us animem a tots els pares i mares que des de casa feu també les vostres grulles amb els vostres fills i les deixeu a la caixa que s’ha habilitat per això a l’entrada de l’escola. En aquest vídeo podeu veure com es fan: https://youtu.be/qUJhP1JRa4E. Animeu-vos que és fàcil!! I si fa dos any vàrem ser capaços de fer 857 origamis i l’any passat 1.518, aquest any ens hem de superar encara més!

TOTS SOM AMPA, TOTS SUMEM!!!

By | 2016-11-10T07:55:36+00:00 novembre 10th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Tornem a participar en la campanya solidària “1 Origami 1 Euro”