Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Tots treballant per fer origamis

Ahir dimecres el grup de mitjans i grans es van posar mans a l’obra i van començar a fabricar els origamis que enviarem a la Mútua General de Catalunya dins la campanya solidària, Un origami un euro per a la Marató de TV3.

Així, mentre alguns dibuixaven cartells per enganxar a la caixa on s’estan posant les grulles, altres amb les instruccions o utilitzant la memòria dels anys anteriors fabricaven grulles de tots colors.

En només un migdia n’han fet més d’un centenar, un goig veure com aquests menuts treballen per una bona causa. Recordeu que des de casa podeu també fer les vostres aportacions i fabricar-les amb els vostres fills.

Només fins el 7 de desembre! Porteu les vostres grulles i els vostres fills les deixaran a la caixa que té l’Òscar (el conserge) al costat del seu despatx.

By | 2016-11-17T12:26:40+00:00 novembre 17th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Tots treballant per fer origamis