Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Participació AMPA escola Farigola a la Barcelona Magic Line 2017

Com en els darrers dos anys, aquest any des de la Comissió d’Esports de l’AMPA de la nostra escola s’està organitzant la participació a la caminada solidària per recaptar diners per a l’obra social de Sant Joan de Déu, la Barcelona Magic Line (BML), que tindrà lloc el diumenge 5 de març. L’objectiu d’aquesta iniciativa és assolir dos reptes; un esportiu i un altre econòmic (més informació sobre aquesta iniciativa http://www.magiclinesjd.org/)

Del repte esportiu ens encarregarem tots aquells que ens animem a fer el recorregut de 10 km. Animeu-vos!! Si voleu participar i/o demanar més informació, envieu-nos un mail a esports@ampafarigola.cat. Les inscripcions es faran per rigorós ordre de rebuda del mail i necessitem hi feu constar: Nom i Cognoms, Data naixement, mail i codi postal.

El recorregut és accessible per tothom. La idea és gaudir aquell dia de les diferents activitats que hi ha programades, així com poder visitar els diferents museus que estan oberts per l’ocasió.

Del repte econòmic us demanem la col·laboració de tots aquells que pugueu mitjançant les vostres donacions per a l’obra social de Sant Joan de Déu a través del nostre grup i així assolir o superar el nostre repte econòmic. En quan disposem dels dos grups de 20 persones cadascun d’inscrits us indicarem com fer les vostres donacions.

TOTS SOM AMPA, TOTS SUMEM!

By | 2017-05-18T20:35:55+00:00 novembre 24th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Participació AMPA escola Farigola a la Barcelona Magic Line 2017