Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Preocupació per les antenes de telefonia mòbil que donen al Parc de Maria Baldó

Des de l’AMPA de l’escola estem preocupats pels nivells d’exposició a causa de la proximitat de les antenes de telefonia mòbil de TELEFÒNICA MÒBILS ESPANYA instal·lades en la teulada d’un edifici del Carrer Nostra Sra. Del Coll, que dóna al parc «Jardins de Maria Baldó» on els nostres nens van a jugar unes hores cada dia.

L’Organització Mundial de la Salut adverteix sobre els efectes nocius d’una exposició continuada a les radiacions electromagnètiques, especialment en els col·lectius més vulnerables (nens, dones embarassades, persones electrosensibles, etc.).

Per aquest motiu, la Comissió de Relacions amb el Barri de l’AMPA ha enviat un escrit al president de la comunitat on estan instal·lades aquestes antenes, demanant-li la documentació reglamentària d’idoneïtat inherent a aquesta instal·lació (llicències administratives i municipals; certificació del Ministeri de Ciència i Tecnologia, i mesures recents dels nivells d’exposició (especialment a la zona que ens preocupen).

Tot això ha coincidit amb un estudi de l’Hospital Clínic de Barcelona, en que s’alerta del perill de les altes exposicions a radiacions d’aquest tipus per als infants.

By | 2017-05-18T20:35:55+00:00 novembre 29th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Preocupació per les antenes de telefonia mòbil que donen al Parc de Maria Baldó