Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Jornada oberta al veïnat de presentació del Concurs d’Idees per a Vallcarca

El proper dimarts dia 13 de desembre de 2016, de 18:30 a 21:00 h a l’Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps, 20-22) es celebrarà la Jornada oberta al veïnat de presentació del Concurs d’Idees per a Vallcarca.

Es pretén informar al veïnat del Concurs d’Idees, transmetre als equips concursants els paràmetres, criteris i marc del concurs i transmetre als equips concursants les opinions, problemàtiques i necessitats del veïnat.

El Concurs d’Idees és promogut per l’Ajuntament i té per objectiu atreure les millors propostes per formular una modificació del Pla general metropolità (PGM) a Vallcarca. La proposta escollida servirà de base per elaborar un projecte que reculli les demandes veïnals per a l’àmbit comprès entre els carrers de Farigola, Cambrils, Calendau, Gustavo Adolfo Bécquer i l’avinguda de Vallcarca.

Per a una informació més complerta podeu consultar:
http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/concurs-vallcarca

jornadapresentacioconcursideesvallcarca

By | 2017-05-18T20:35:51+00:00 desembre 7th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Jornada oberta al veïnat de presentació del Concurs d’Idees per a Vallcarca