Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Segons una sentència, l’IES Vallcarca no es podrà ubicar on estava previst

L’Institut Vallcarca és un dels equipaments més reclamats pel barri, però s’ha quedat sense solar on ser construït. Havia d’ubicar-se a l’avinguda de Vallcarca amb el carrer d’Anna Piferrer, però no serà possible per una sentència del Tribunal Superior de Justícia de 2013.

L’any 2008 l’Ajuntament va canviar la qualificació d’aquest solar per poder-hi fer l’institut, i va passar de zona verda a equipament. Els veïns de dues comunitats properes van denunciar aquesta decisió i el Tribunal Superior els va donar la raó. La Generalitat i l’Ajuntament van presentar-hi un recurs, però no va tirar endavant. El 29 de maig la Coordinadora d’AMPA de Gràcia va fer un acte per reclamar la construcció de l’edifici i un veí, en veure-ho, va avisar que hi havia una sentència que ho impedia.

La notícia ha sorprès tant el govern municipal com la comunitat educativa, ja que fa anys que demanen que es construeixi l’edifici. El solar està actualment en desús i des del districte han confirmat que buscaran una nova ubicació per a l’equipament.

By | 2016-12-20T16:55:30+00:00 desembre 10th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Segons una sentència, l’IES Vallcarca no es podrà ubicar on estava previst