Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Bon Nadal i un pròsper any nou!

Aquesta setmana, als migdies, i amb l’ajuda dels monitors, els nens i nenes de l’escola han estat fent els seus murals de Nadal.

Així, els petits han fet un Pare Noel molt esponjós de cotó fluix, els mitjans un mural amb lletres de colors acompanyades de pals de fusta en forma d’estrella i, els grans, pompons i targetes de felicitació nadalenca.

L´últim dia, abans de les merescudes vacances de Nadal, i amb bon àpat cuinat per aquest gran equip que encapçala el José, a base de brou de galets, pollastre amb patates fregides i, com no pot ser d’altra manera, turró de xocolata, hem brindat pel Nadal.

Nadal a l'Escola Farigola from La Farigola de Vallcarca on Vimeo.

By | 2017-05-18T20:35:50+00:00 desembre 23rd, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Bon Nadal i un pròsper any nou!