Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Programació d’activitats familiars hivern del mNACTEC

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ofereix aquest hivern un nou programa d’activitats de cap de setmana adreçat a les famílies. Les novetats de la programació gener-març de 2017 són: les activitats al voltant de l’exposició “Leonardo da Vinci: El geni i els invents”, que obrirà al públic a finals de gener; el taller “Vine a construir amb Kapla”, i l’espectacle musical The Little Circus de la Companyia Mercè Framis Teatre d’ombres.

La proposta “Caps de setmana en família al mNACTEC” vol acostar el patrimoni científic i tecnològic als nens i nenes des de ben petits per mitjà de tallers i activitats vinculats a les exposicions i les experiències del mNACTEC. Les activitats s’estructuren en quatre blocs diferenciats segons la temàtica i el públic al qual s’adrecen: “Tecnologia i innovació”, “Visites teatralitzades”, “El mNACTEC dels més petits” i “Ciència en família”.

By | 2017-01-12T12:26:22+00:00 gener 12th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Programació d’activitats familiars hivern del mNACTEC