Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Torna el Projecte de malbaratament alimentari “Ens ho mengem tot”

Un any més, participem en el Projecte que proposa l’Ajuntament de Barcelona per a prevenir el malbaratament alimentari, “Ens ho mengem tot”.  L’objectiu és, per una banda dur a terme una campanya de sensibilització sobre el malbaratament alimentari als menjadors escolars dels centres educatius de Barcelona, i per l’altra, conèixer la petjada ecològica de determinats aliments d’ús quotidià en els àpats escolars.

Aquest dilluns, al migdia, els monitors de l’AMPA han presentat novament el projecte als nens i nenes per concienciar-los i per fer-ho, primer han organitzat un joc com la búsqueda del tresor entre els de P4 i p5. Així, han amagat el dibuix del producte d’aquest mes (el pa) al pati i els nens i nenes l’han hagut de trobar.

Ja ho tenim tot a punt per demà, dimarts, no deixar ni una engruna de pa i respondre totes les preguntes que se’ns faci sobre la petjada econòmica del pa amb el nostre Trivial Farigola!

By | 2017-01-16T14:44:29+00:00 gener 16th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Torna el Projecte de malbaratament alimentari “Ens ho mengem tot”