Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Signa pel manifest “Sentiu la música”

La direcció i l’AMPA de l’Escola de la Concepció, ubicada a la dreta de l’Eixample, vol posar de manifest la importància que té el projecte musical d’aquesta escola i els grans fruits que dóna des de fa vint anys.

El projecte de música de l’Escola de la Concepció és l’eix vertebrador de la línia educativa d’aquest centre. Consisteix a donar formació musical als nens i nenes des de P3 fins a 6è i culmina amb la creació de quatre big bands formades pels alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è on aprenen a fer música i a gaudir-la amb els seus companys. En total 100 nens i nenes entre 8 i 12 anys que a través de la música creixen i aprenen.

Per aquest motiu, demanen suport per tal que el projecte de música de l’Escola de la Concepció pugui continuar existint i trobi finalment un marc estable i reconegut de finançament. Per ajudar-los, només heu de signar aquest manifest: https://www.change.org/p/sentiu-la-m%C3%BAsica?recruiter=663720767&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLink

By | 2017-05-18T20:35:49+00:00 gener 28th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Signa pel manifest “Sentiu la música”