Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

IES Vallcarca en els terrenys dels jardins Comas i LLaberia

Segons hem pogut llegir en el Diari Independent de Gràcia d’aquesta setmana, l’Institut de Vallcarca, la principal aposta en ensenyament que l’actual equip de govern havia exigit des de fa dècades quan els seus membres estaven a l’oposició o a la comunitat educativa, tindrà una segona oportunitat de construir-se, en els terrenys que ara ocupen els jardins Comas i Llaberia (Avinguda de Vallcarca), just al costat de l’escola Pare Poveda i davant per davant de la comissaria dels Mossos. La decisió, ha estat aprovada pel Districte i la Coordinadora d’AMPA, i ha comptat amb l’acord del Consorci d’Educació.

By | 2017-05-18T20:35:47+00:00 febrer 18th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a IES Vallcarca en els terrenys dels jardins Comas i LLaberia