Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Divendres, 3 de Març, Sant Medir

Aquest any, una de les festes que més agrada als menuts i no tant menuts de la casa, cau en divendres. Com ja és tradició, al matí, entre les 9 hores i les 13 hores del matí, aproximadament, les diferents Colles de Sant Medir participen en la cercavila pels principals carrers i places dels barris de Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi i La Bordeta (Major de Sarrià, Pl. del Consell de la Vila, Gran de Gràcia, Torrent de l’Olla, Escorial, Travessera de Gràcia, Pl. de la Vila, Constitució..).

A partir de les vuit del vespre, arrenca la cercavila i van desfilant tot baixant pel carrer Gran, encapçalats per la Guàrdia Urbana muntada.

By | 2017-05-18T20:35:46+00:00 febrer 26th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Divendres, 3 de Març, Sant Medir