Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Sssssh… estem realizant el Projecte de Ment Atenta

Amb l’ajuda d’una mare de 2n i P3, l’Emilia, que és psicòloga, des de l’AMPA hem organitzat una activitat que anomenem Projecte de Ment Atenta, i té per objectiu oferir als nens i nenes de l’escola tècniques senzilles que els ajudin a desenvolupar l’habilitat de l’atenció i la consciència plena.

Inicialment, i a mode de prova pilot, s’ha iniciat amb els cursos de P5, 1r, 2n i 3r. La idea és que si el projecte funciona s’ampliï a més grups i es prolongui en el temps.

Abans de les vacances de Nadal, l’Emilia, va formar amb aquesta tècnica a aquells monitors de l’AMPA que organitzen les activitats de migdia que van voler adherir-se al projecte.

Es va iniciar al gener i es preveu que tindrà una durada de 8 setmanes, es tracta de sessions diàries d’uns 15 minuts de durada en que es pretén aconseguir un augment del benestar i la calma mental, gràcies a la consciència del cos amb la respiració, consciència d’un mateix amb el present.

Sembla que de moment els resultats són molt positius, i estem engrescats en que es continuï i s’ampliï més endavant.

Si voleu buscar més informació sobre vídeos de calmar la ment i centrar l’atenció a l’aula podeu veure el següent vídeo:

By | 2017-05-18T20:35:46+00:00 febrer 26th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Sssssh… estem realizant el Projecte de Ment Atenta