Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Estrenem semàfor per creuar el carrer de l’escola a la pista

Aquest dimarts hem estrenat el semàfor pulsador que separa l’escola de la pista esportiva. Aquest semàfor s’inclou en el projecte que la Comissió de Relacions amb el Barri (Camins Escolars) de l’AMPA va demanar a l’Ajuntament, juntament amb una sèrie de mesures que permetin garantir la seguretat dels nens i nenes de l’escola, i que l’Ajuntament va acceptar (cliqueu aquí).

Es tracta el Projecte Camins Escolars del Coll i entorns, elaborat conjuntament per les 5 AMPAs del nostre barri, i que també s’ha iniciat amb l’estrena d’un altre semàfor, a l’Escola Montseny.

Recordem que mentre hem estat esperant que es posés el semàfor, des d’aquesta Comissió es va proporcionar a l’escola de dues senyals d’STOP que permetessin que els monitors de l’AMPA i mestres de l’escola creuessin la pista amb més visibilitat a l’hora d’aturar els cotxes.

La notícia de la posada en marxa del semàfor l’ha recollit el Diari Independent de Gràcia d’aquesta setmana.

By | 2017-05-18T20:35:46+00:00 març 4th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Estrenem semàfor per creuar el carrer de l’escola a la pista