Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Des de l’AMPA ens unim al no a la construcció al Solar del Grafity

Tot i l’oposició dels veïns del barri, sembla que l’Ajuntament ha donat llum verda perquè Núñez y Navarro edifiqui a la cantera del Carrer Farigola, al solar del “Grafity”. Des de l’AMPA de l’escola, i juntament amb altres entitats del barri, ens unim al manifest de la no construcció d’aquest solar.

Abans de formar part de Barcelona, Vallcarca era una zona de segones residències per a estiuejants de la capital catalana. Va començar a adquirir el seu caràcter de barri popular a partir dels anys 30, quan una onada d’immigració va poblar la zona de manera estable. La segona onada dels 50 va revitalitzar encara més el barri: es va començar a desenvolupar el model característic de baixos amb comerços i plantes d’habitatges. Hi havia un cine. Una fàbrica. Barcelona acabava a plaça Lesseps i Vallcarca era perifèria. La majoria de la població era mà d’obra a Gràcia o altres barris de la ciutat. Des de l’Assemblea de Vallcarca es proposa més espais verds i menys construcció al barri, un no a l’especulació (cliqueu aquí).

By | 2017-05-18T20:35:45+00:00 març 18th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Des de l’AMPA ens unim al no a la construcció al Solar del Grafity