Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

La Magic Line Barcelona bat rècords de participació i recaptació

El passat diumenge, 5 de març, la Magic Line va resultar un èxit en tots els sentits, mobilitzant a un total de 12.000 participants pels carrers i els turons de la ciutat de Barcelona. El 100% dels fons captats s’invertiran en els 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona per a dur a terme programes d’atenció, recerca i cooperació internacional en els àmbits de sense llar, salut mental, discapacitat intel·lectual, dependència, infància i recerca biomèdica. Una part dels fons també es repartirà entre altres entitats del Tercer Sector que treballen a la ciutat. El total recaptat, una quantitat que sobrepassa les edicions anteriors, ha estat possible gràcies al centenar d’activitats que els 855 equips (2 de l’AMPA de la nostra escola) han organitzat prèviament a la caminada.

Des de l’AMPA de l’Escola Farigola vàrem participar-hi un any més i volem agrair l’esforç, tant dels pares que hi vàreu participar fent la caminata de 10 Km que us vàrem proposar com dels que vàreu fer una donació per als nostres 2 equips participants, ajudant així a aquesta causa solidària. Gràcies a tots un any més!

By | 2017-03-18T09:36:49+00:00 març 18th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a La Magic Line Barcelona bat rècords de participació i recaptació