Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

CASAL D’ESTIU 2017

Benvolgudes famílies,

S’apropa el casal d’estiu a les escoles Montseny i Farigola, adreçat a nens i nenes de 3 a 14 anys, del 22 de juny al 28 de juliol.

Aquí teniu la

INFORMACIÓ DELS TORNS SETMANALS I PREUS I DESCOMPTES

Inscripcions

Les inscripcions comencen el proper dilluns 23 d’abril, a través d’aquest és el link INSCRIPCIONS

Inscripcions Casal Estiu 2018

Sol.licitar Beca

Com sempre tornem a oferir, mitjançant la campanya d’estiu impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, la possibilitat de demanar l’ajut econòmic a les famílies que pot variar entre el 30, 60 o el 90% del preu setmanal del casal (l’ajuntament becarà un màxim de dues setmanes de casal)

Dins de les novetats d’enguany destaquem la simplificació de tot el procés doncs es demana només el full de sol·licitud degudament emplenat, sense necessitat de presentació d’altres documents (excepte per a situacions familiars molt particulars).

Aprofitem per informar que els nostres coordinadors aniran a les escoles Montseny i Farigola de 16 h a 17 h tots els dimarts i dijous des del 25/04 fins el 09/05, ambdós inclosos, per donar suport presencial a les famílies que vulguin demanar la beca.

Per acabar, us deixem un recull de notícies del passat CASAL 2016.

Gràcies per la vostra confiança, i fins aviat!!

AMPA La Farigola de Vallcarca

By | 2018-04-20T05:56:17+00:00 abril 21st, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a CASAL D’ESTIU 2017