Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Jocs migdia grup mitjans

Aquest curs els nens, nenes i monitors del grup dels mitjans hem estat ben entretinguts! A principi de curs va aterrar al pati de l’escola la Nora, una exploradora que portava jocs d’arreu del món per ensenyar-nos a jugar i a passar-nos-ho bé d’una forma diferent.
La primera rebuda va ser tan espectacular que es va decidir anar-nos enviant cartes ja que quan ella venia l’eufòria al veure-la era màxima. Així doncs, a través de les seves cartes hem anat viatjant per tots els continents i cada divendres esperàvem nous jocs per jugar al pati.
Però això no és tot! Nosaltres també li hem pogut ensenyar a la Nora el que fem al menjador gràcies als murals que hem anat fent al llarg del curs. Hem anat fent fotos de totes les obres d’art i li hem anat enviant perquè vegi com ens ho passem de bé. I és que al pati i al menjador guanya la diversió!!!
By | 2017-05-18T16:55:20+00:00 maig 18th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Jocs migdia grup mitjans