Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Activitats Extraescolars Curs 2017/18

El 12 de setembre comencen el curs escolar 2017/18, i amb ell s’inicien totes les extaescolars de la Farigola, amb l’excepció d’ANGLÈS, que ho fa a partir del 19 de setembre i PISCINA (el 2 d’octubre).

Recordar-vos que, per seguir el projecte de la Direcció de l’escola, en que s’estableix un procés perquè els més petits facin l’adaptació al nou centre, tots els alumnes de P3 no comencen les extraescolars fins l’octubre.

En l’apartat EXTRAESCOLAR d’aquest web teniu el calendari d’aquestes, així com informació addicional de cadascuna.

Finalment informar-vos que l’Institut Barcelona Esports ofereix beques per promocionar l’esport en horari extraescolar dels infants d’entre 6 i 17 anys. El període per efectuar la sol·licitud finalitza el 3 d’octubre, i es poden sol·licitar per a les activitats de FUTBOL i VOLEI. Per a més informació relativa a inscripcions o canvis, així com a tràmit per sol·licitar els ajuts, contactar amb l’AMPA (ampafarigola@ampafarigola.cat).

 

By | 2017-09-11T13:45:33+00:00 setembre 9th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Activitats Extraescolars Curs 2017/18