Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Èxit del Casal Estiu 2017 Farigola-Montseny

Un any més, les dues AMPES de l’escola Farigola i Montseny, i l’Associació Esportiva Ciutat Vella han organitzat un casal, comprès entre el 26 de juny i el 28 de juliol i el 4 al 8 de setembre, que ha comptat amb un ampli número de nens i nenes inscrits.

Durant les setmanes que s’ha dut a terme aquest casal, s’han realitzat activitats dins les escoles, als voltants de la mateixa (Bosc Turull, Parc Creueta, Biblioteca Jaume Fuster, etc.), així com sortides diverses (Granja Aventura Park, Climbat, Salting del Poble Nou, Green IndoorPark, Illa Fantasia, Tibidabo, etc.).

Els resultats de les enquestes que ens han fet arribar els pares i mares ha sigut molt satisfactori, valorant en conjunt aquest casal amb una mitjana de 9 sobre 10. Des de la nostra AMPA estem convençuts que gran part de l’èxit d’aquest casal ha sigut gràcies a l’equip de monitors i monitores que hi ha participat, posant-hi moltes ganes i empenta.

By | 2017-09-14T11:12:54+00:00 setembre 14th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Èxit del Casal Estiu 2017 Farigola-Montseny