Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

1ª Jornada d’Educació al Coll

La Taula Comunitària d’Educació del Coll ha organitzat una jornada d’educació per a totes les edats amb diferents propostes per aprendre, compartir, debatre i reflexionar sobre alguns del temes que integren l’educació de la nostra societat. L’objectiu de la Jornada és oferir al barri una programació de qualitat entorn la temàtica de l’educació.

S’han classificat les 13 sessions previstes segons el públic objectiu. Així doncs, hi ha sessions dirigides a infants de 5 a 12 anys, a adolescents de 13 a 17, a pares/mares i educadors, a famílies amb infants, a adults en general i a gent gran. Les sessions tindran, com a mitjana, una duració de dues hores i estaran dinamitzades per professionals.

També s’habilitarà un espai on els assistents podran relacionar-se i fer un cafè entre sessió i sessió, per tal de facilitar la cohesió entre els veïns i veïnes del barri. Aquest espai s’habilitarà durant tot el dia a la 4a planta del centre cívic. En aquest mateix espai, les entitats podran gaudir d’una zona per donar a conèixer els seus projectes, a mode de mostra d’entitats de petit format.

Cliqueu aquí per veure el programa de cada jornada, distribuït en la següent graella:

 

By | 2017-09-23T09:57:51+00:00 setembre 23rd, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a 1ª Jornada d’Educació al Coll