Per 11è any consecutiu, al començar el curs escolar, els pares i mares de les escoles Farigola de Vallcarca i Montseny que vulguin comencem novament la lliga de futbol sala que es juga, un cop a la setmana, a la pista de l’Escola Montseny.

La Lliga la formen 5 equips: Juliverts del Montseny, Farigola Mecànica, Pebrots, Blues i Timo.

El format és de 3 jugadors i el porter i la durada del partit es de 50 minuts (25 cada part). El sistema de competició es de Lliga, tots contra tots. A dues voltes, acabada la fase regular, els juguen els playoffs al títol. L’esperit és sempre de germanor, on el bon rotllo és fonamental i indispensable.

Tot i que aquest dijous, 19 d’octubre, es jugaran els primers partits, les inscripcions encara estan obertes, així que si us animeu contacteu amb l’AMPA (ampafarigola@ampafarigola.cat)