Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Èxit de la Paellada 2017

Un any més, i per tal de donar la benvinguda al nou Curs Escolar, aquest diumenge 29 d’octubre, l’AMPA de l’escola ha celebrat la tradicional Paellada.

Així, ben puntuals, i amb l’horari ja canviat, a dos quarts de dotze els pares, mares, nens i nenes que han volgut han fet una passejada pel Bosc per anar fent gana.

Al tornar a l’escola ja ens esperaven els nens i nenes de 6è que, amb la finalitat de recaptar diners per al seu viatge de final de curs, han organitzat un aperitiu amb patates, olives i refrescos, a destacar una llimonada natural feta per una mare d’aquest curs.

Després tenien muntades tot de paradetes on els més menuts podien fer-s’hi tatoos, trenetes, pintar-se les ungles, dibuixar, i fins i tot comprar polseres, punts de llibres i altres manualitats. També es podien comprar números per una tómbola on segur tenies premi!

Mentre tant, els pares i mares encarregats de la paella, ja estaven mans a l’obra i s’encarregaven de que en aquesta no hi faltés cap ingredient. S’ha fet dues paelles, realment molt bones, i tots els que hem volgut hem pogut repetir. A les taules també et podies servir unes bones amanides i begudes. Per tal de continuar amb el projecte d’Escola Verda, cadascú s’havia de portar el seu plat, got, coberts i tovalló.

En acabar, podies comprar un tiquet per menjar un dels deliciosos postres que servien els nens i nenes de 6è, també per a recaptar fons per a final de curs, o bé prendre’t un bon cafetó.

Tot ha resultat un èxit, acompanyat d’un sol radiant, i ens anima a organitzar una nova Paellada el curs vinent!

By | 2017-10-30T15:02:32+00:00 octubre 29th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Èxit de la Paellada 2017