Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

4NOV Assemblea General FAPAC

Totes les AMPA federades de Catalunya celebrem la nostra trobada anual, la nostra Assemblea General. Aquest és el vostre màxim espai de participació. La vostra assistència és summament important. Gaudirem d’un matí per treballar plegats per enfortir la nostra lluita per una educació pública de qualitat. Entre tots, debatrem sobre els principals temes que ens preocupen i decidirem el pla d’actuació de la federació per incidir en les polítiques educatives.


Veniu a l’Assemblea, a Molins de Rei (Institut Lluís Requesens, Felip Canalias, 19-23), a partir de les 9.30 h del matí, ens coneixerem millor, ens posarem cara, intercanviarem opinions, compartirem inquietuds, problemàtiques, il·lusions. Tots som FaPaC!
L’educació pública, prioritat de país

Per consultar l’Ordre del Dia d’aquesta Assemblea, cliqueu aquí.

By | 2017-11-01T17:30:10+00:00 novembre 1st, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a 4NOV Assemblea General FAPAC