Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Projecte Ment Atenta 2017/18 – Grup Mitjans

Aquest any hem començat amb moltes ganes la continuación del Projecte de Ment Atenta que una psicóloga i mare d’aquesta escola, Mª Emília Dip, ens va proposar l’any passat.

Cada migdia, i deu minuts abans de començar les classes, els nens i nenes de l’escola (de P4 a 6è) fem unes breus sessions amb els nostres respectius monitors de l’AMPA.

El grup de mitjans (de 1r a 3r) hem recuperat les sensacions de les trobades iniciades el curs passat i hem pogut aprendre nous jocs i activitats que ens ajudin a estar més tranquils i relaxats. Així, ens hem fet massatges, tot imitant les passes d’alguns animals, hem dibuixat amb música relaxant, hem comptat respiracions intentant allargar-les cada cop una mica més i ens hem reconegut amb els ulls tapats.

Ment Atenta Grup Mitjans from La Farigola de Vallcarca on Vimeo.

També hem tingut temps de veure els vídeos del curs passat i comentar-los plegats. I és que ens estem convertint en tots uns experts i tenim moltes ganes de continuar!

By | 2017-11-12T11:24:37+00:00 novembre 11th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Projecte Ment Atenta 2017/18 – Grup Mitjans