Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Projecte Ment Atenta 2017/18 – Grup Grans

El grup de grans de l’escola (4t, 5è i 6è) s’han iniciat aquest any amb el Projecte de Ment Atenta del migdia.

Les activitats que estem fent aquest primer trimestre són massatges, dinàmiques i jocs per treballar l’atenció, i la visulització de curts, per treballar temes com l’amistat, el treball en equip,  l’autoestima, la diversitat i l’acceptació de la diferència, amb una posterior reflexió grupal.

Ment Atenta grup grans from La Farigola de Vallcarca on Vimeo.

Els exercicis de respiració els anem introduïnt poc a poc, ja que l’any passat aquests cursos no ho varen fer, i están agafant pràctica. Encara estem en el procés necessari per a que ho visquin com a una experiència positiva.

Tot i que no ho acaben de relacionar com a un recurs personal per ajudar-los a autogestionar-se, en general es nota una evolució i la majoria utilitzen aquests minuts diaris per relaxar-se a la seva manera.

By | 2018-11-23T18:29:29+00:00 novembre 17th, 2017|notícia menjador, Sense categoria|Comentaris tancats a Projecte Ment Atenta 2017/18 – Grup Grans