Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Missió APILO XII (recollida de piles i acumuladors portàtils)

Estem envoltats d’aparells de tot tipus que utilitzen piles com a font d’energia: el rellotge, el mòbil, els comandaments a distància, les joguines… La normativa estatal i europea estableix que s’ha de recollir al 2020 un 50% de les piles i acumuladors portàtils que es posen al mercat. L’Agencia de Residus de Catalunya porta a terme una campanya adreçada als ciutadans i als comerços, que també s’amplia a les ESCOLES.

La Farigola s’ha apuntat per tercer any consecutiu a aquesta iniciativa, així que disposem a l’escola del contenidor APILO, on els nens i nenes podran deixar-hi piles i acumuladors portàtils MÀXIM FINS EL 30 D’ABRIL.

Animeu-vos a participar, i garantir un correcte reciclatge d’aquests productes, així que demaneu des d’avui mateix a tota la vostra família: TIETS, TIETES, ÀVIES, AVIS, PADRINS, COSINS, ETC… que us donin totes les piles i acumuladors portàtils que tinguin gastats i porteu-los AL CONTENIDOR APILO que trobareu davant el despatx de l’Òscar (conserje) de l’escola.

By | 2018-02-15T16:15:51+00:00 febrer 15th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Missió APILO XII (recollida de piles i acumuladors portàtils)