Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Adjudicades les obres primera fase adaptació estació Vallcarca (Línia L3)

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import de 1,75 MEUR, les obres de la primera fase de l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació de Vallcarca de la línia L3, situada sota l’avinguda Vallcarca de Barcelona. Es preveu que els treballs comencin la primavera vinent i tinguin un termini d’execució de 15 mesos.

L’obra que ara s’impulsa, inclou la remodelació del vestíbul de l’estació per encabir dos ascensors que comuniquin el nivell vestíbul amb cada una de les andanes, així com la supressió de diversos graons en aquest àmbit per tal de generar rampes que facilitin el flux dels usuaris.

En paral·lel, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, el Departament redactarà durant aquest any el projecte per a l’execució de l’ascensor de carrer que completarà l’adaptació de l’estació. Aquest ascensor s’emplaçarà a la banda costat Putxet de l’estació i disposarà de tres parades, una al vestíbul, una a l’Avinguda Vallcarca i una altra al carrer república Argentina, tot ampliant, així, la cobertura de l’adaptació de l’estació en aquest àmbit.

By | 2018-02-24T12:00:40+00:00 febrer 24th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Adjudicades les obres primera fase adaptació estació Vallcarca (Línia L3)