Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Diumenge de cine a la Farigola

Aquest diumenge, la classe de 6è ha convidat a tots els nens i nenes de l’escola a una sessió de cinema on, l’única cosa que s’havia de pagar eren: les crispetes, begudes, pastissos i pizzes que anaven sortint acabades de fer.

Així doncs, el menjador de l’escola ha hagut de penjar el cartell de “Complert” i els nens i nenes que han gaudit d’una peli en companyia dels seus companys, un diumenge diferent i tot per ajudar a recaptar diners pel viatge de fi de curs de 6è.

Gràcies als que heu vingut, i molts felicitats als organitzadors, no hi ha faltat de res i tot estava boníssim!

By | 2018-02-25T18:18:57+00:00 febrer 25th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Diumenge de cine a la Farigola