Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

El proper 7 d’abril Fem Mercat a Vallcarca, ens ajudes a fer-ho possible?

El Fem Mercat a Vallcarca és una iniciativa que proposa impulsar un mercat periòdic de productes de temporada, ecològics i de proximitat, a més d’espais on es facilitin alternatives al consum. També pretén ser un lloc de trobada per reforçar els llaços veïnals i el suport mutu.

El Fem Mercat s’entén com un espai viu d’intercanvi de sabors i sabers. On satisfer col·lectivament les necessitats d’alimentació ecològica, reparació i intercanvi de productes, coneixements, serveis… també compartir activitats lúdiques i tallers.

El Fem Mercat vol recuperar “l’anar a la plaça”, com autèntic punt neuràlgic de la vida econòmica i social d’un barri: espai públic d’interrelació mitjançant valors i pràctiques de l’Economia Social i Solidària.

FEM-HO POSSIBLE!
FEM MERCAT PERDURABLE I SOSTENIBLE!

El proper Fem Mercat a Vallcarca està convocat per al 7 d’abril amb espai de productes ecològics, tallers de reparació, de compostatge, espai veïnal, d’intercanvi, activitats infantils, xerrades, barra i dinar vegà. Ens ajudes a fer-ho possible? contacte amb la Comissió de Relació amb el Barri de la nostra AMPA a través del mail: relacions@ampafarigola.cat

By | 2018-03-15T16:18:31+00:00 març 15th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a El proper 7 d’abril Fem Mercat a Vallcarca, ens ajudes a fer-ho possible?