Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Sessions “La volta al món en 5 plats” a escoles del districte de Gràcia

“La vota al món en 5 plats” són uns tallers en què, a partir de l’elaboració d’un plat, es pretén conèixer  part de la diversitat cultural present a la nostra ciutat. Ho explicaran persones de diferents orígens culturals i, en algunes de les escoles, es comptarà amb la col·laboració de famílies de les escoles participants.

Les famílies de les escoles que hi participen es podran inscriure gratuïtament a les sessions que vulguin (no cal que sigui a totes), omplint la butlleta de confirmació d’assistència que trobaran en aquest document (cliqueu aquí).

Hi haurà servei d’acollida per als infants, que girarà al voltant de la cultura que es tractarà. El període d’inscripció finalitza el 19 de març i les places són limitades.

Les sessions es duran a terme en dijous de 18 a 19.30 h en el calendari següent als centres educatius:

Escola Josep M. de Sagarra – Marroc: 22 de març
Col·legi Sant Josep – Xina: 5 d’abril
Escola Rius i Taulet – Pakistan: 19 d’abril
Escola La Farigola de Vallcarca – Iran: 3 de maig

Es tracta d’uns tallers organitzats conjuntament entre les AFA/AMPA de les escoles La Farigola de Vallcarca, Rius i Taulet, Col·legi Sant Josep i Josep M. de Sagarra, i el Programa BCN Interculturalitat (a través dels projectes “Espai Avinyó”, “El Món a la Meva Escola” i “Impulsem la Interculturalitat”.

By | 2018-03-15T16:09:29+00:00 març 15th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Sessions “La volta al món en 5 plats” a escoles del districte de Gràcia