Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Visita per conèixer la figura de la Maria Baldó

Dins la celebració del dia internacional de les dones a Gràcia, el passat diumenge 11 de març es va organitzar un acte a la nostra escola, en reconeixement a la tasca per a l’educació de la dona, que va representar la que va ser la seva primera directora, la Maria Baldó.

L’acte va consistir en una visita a l’Escola Farigola per conèixer l’edifici, la seva història i la primera directora Maria Baldó, tota ella conduida pels nens i nenes de 6è que, de forma voluntària, van voler participar-hi.

Posteriorment, es va celebrar una xerrada-debat sobre els canvis del paradigma educatiu que va anar a càrrec d’Albert Torrent, filòsof especialista en pedagogia, i va ser conduida i presentada per la Conxa Garcia.

Els veïns i veines del barri van poder visitar la carbonera, que en ens seus inicis havia estat un refugi antiaeri, així com l’aula històrica, la biblioteca i també tota la part nova de l’edifici.

La Conxa Garcia, ha publicat un article d’opinió en el Diari Independent de Gràcia d’aquesta setmana, explicant aquesta interessant visita:

By | 2018-04-21T08:35:24+00:00 abril 21st, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Visita per conèixer la figura de la Maria Baldó