Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

El 22 d’abril hem donat la volta al món!

Gràcies a la Comissió de Festes de l’AMPA de l’Escola Farigola de Vallcarca, aquest diumenge, 22 d’abril, hem donat la volta al món!!

Així, els nens i nenes que han volgut participar-hi, des de primera hora del matí han gaudit als Jardins de la Maria Baldó d’una Gimcana del Món, que consistia en un circuit de proves infantils per diferents països.

A continuació, i previ vermut organitzat pels alumnes de 6è, per a recaptar diners per al seu viatge de fi de curs, hem anat tots al pati de l’escola per veure les Titelles antirumors: “A babel amb patinet”.

Mentre tant, els cuiners encarregats feien les dues fideuàs a la pista (una vegana i una altra de peix). Boníssima, i amb els postres també oferts per als alumnes de 6è.

Un cop retirades les taules i cadires, tots a ballar dansa Bollywood, a càrrec de professionals, amb un final dedicat a donar la benvinguda a la Primavera, amb els colors de la festa índia Holi.

I una clausura, com no podia ser d’altra manera, amb xocolatada!!

Dona la volta al món from La Farigola de Vallcarca on Vimeo.

By | 2018-04-22T19:11:43+00:00 abril 22nd, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a El 22 d’abril hem donat la volta al món!