Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Iran, protagonista de “La volta al món en 5 plats” al Farigola

Aquest dijous, Iran, va ser el país protagonista a l’Escola Farigola de Vallcarca de l’activitat “La volta al món en 5 plats”. Es tracta d’uns uns tallers en què, a partir de l’elaboració d’un plat, es pretén conèixer part de la diversitat cultural present a la nostra ciutat.

Aquesta activitat, que realizada a diverses escoles de Gràcia (Escola Josep M. de Sagarra, Col·legi Sant Josep, Escola Rius i Taulet i Escola La Farigola de Vallcarca), s’ha dut a terme amb l’ajut de persones de diferents orígens culturals.

El plat elaborat a la nostra escola va ser Ensalada d’Olvieh, elaborada amb pit de pollastre, patates, ous, pastanagues, pèsols, porros, cogombrets, llimona, iogurt, maionesa, oli d’oliva i sal.

By | 2018-05-06T10:23:55+00:00 maig 6th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Iran, protagonista de “La volta al món en 5 plats” al Farigola