Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Comencen les obres de la 1ª fase de l’adaptació de l’estació del metro de Vallcarca

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat, amb les tasques prèvies d’implantació i de senyalització, les obres de la primera fase de l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació de Vallcarca de la l’L3 de metro, situada sota l’avinguda Vallcarca de Barcelona. Es preveu que els treballs, que compten amb un pressupost d’1,7 MEUR tinguin una durada de 15 mesos.

L’obra inclou la remodelació del vestíbul de l’estació per encabir dos ascensors que comuniquin el nivell vestíbul amb cada una de les andanes, així com la supressió de diversos graons en aquest àmbit per tal de generar rampes que facilitin el flux dels usuaris.

En paral·lel, el Departament redactarà durant aquest any, en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona, el projecte per a l’execució de l’ascensor de carrer que completarà l’adaptació de l’estació. Aquest ascensor s’emplaçarà a la banda costat Putxet de l’estació i disposarà de tres parades, una al vestíbul, una a l’avinguda Vallcarca i una altra al carrer república Argentina, tot ampliant, així, la cobertura de l’adaptació de l’estació en aquest àmbit

By | 2018-05-09T13:25:21+00:00 maig 8th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Comencen les obres de la 1ª fase de l’adaptació de l’estació del metro de Vallcarca