Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

La verdura la protagonista del Malbaratment i del TN de 2n

Com sabeu, des de l’AMPA de l’Escola Farigola de Vallcarca participem en el projecte del Malbaratment Alimentari que coordina l’Ajuntament de Barcelona. A la nostra escola són les Comissions de Menjador-Migdia i les d’Agenda Verda qui la coordinen.

Cada mes se’ns indica el producte sobre el qual s’ha de fer l’estudi i, el grup de petits de l’escola, és l’encarregat de descobrir-lo.

Un cop s’ofereix el producte a l’hora de dinar es recullen els sobrants i es pesen. Una classe és l’encarregada de calcular el seu malbaratament i realitzar un projecte sobre el mateix, en aquest cas han sigut els alumnes de 2n i han decidit fer un reportatge pel TN.

S’han entrevistat als pagesos que recullen la mongeta, als transportistes que la porten a l’escola, a l’alcaldessa de Barcelona i tot ha acabat amb una gran manifestació a favor de la mongeta i la patata. Mireu que xulo els hi ha quedat:

Malbaratament Alimentari (2n) from La Farigola de Vallcarca on Vimeo.

By | 2018-11-23T18:13:08+00:00 maig 26th, 2018|notícia menjador, Sense categoria|Comentaris tancats a La verdura la protagonista del Malbaratment i del TN de 2n