Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Últims assajos dels Contes Cantats de 3r

Aquest dimarts vàrem ser notícia de Btv ja que els alumnes de 3r, acompanyats de la seva tutora, la Rosa, van anar a l’Orfeó Gracienc  a fer els últims assajos dels Contes Cantats. Contes cantats va ser ideat per l’Orfeó Gracienc fa uns anys, per donar a conèixer l’entitat i potenciar les ganes d’estudiar música.

Aquest any el tema del conte cantat gira entorn dels problemes que hi ha a la Terra, com la pobresa, la fam o la necessitat de reciclar. La lletra ha estat confeccionada amb les idees dels infants dels tres centres, amb l’ajuda de les professores de música. L’estrena serà el dilluns, 4 de juny, però sembla que tots ja ho tenen ben a punt:

By | 2018-05-26T09:15:46+00:00 maig 26th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Últims assajos dels Contes Cantats de 3r