Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Dissabte 9 de juny, Trobada de Tabals de l’escola

Com ja sabeu, el 27 d’abril us convidàvem a fer el primer tast del Grup de Tabals de l‘escola. L’experiència de les famílies que vàreu assistir va ser molt positiva. Entre els tabals que ens va deixar l’escola i els que vàreu dur els participants, vàrem estar gaudint molta estona, amb la impagable coordinació de la Paula i en Quim.

Ara que ja som a les acaballes de curs i hem pensat de fer una nova sessió, seria:

Dia: Dissabte, 9 de juny de 2018
Hora: a les 11:00 h
Lloc: a la pista de l’escola

Evidentment podeu venir tant els que vàreu participar en aquesta primera sessió com tots aquells que us animeu ara a provar-ho.

A banda, voldríem que us complimentéssiu la següent enquesta: (https://doodle.com/poll/nens4fzn565t4wrf) per tal de saber quin és el millor dia de cara al curs vinent. Agrairem que poseu, si us plau, el nom del nen o nena i el curs que està cursant aquest any (encara que hi vingueu sense canalla). La idea es intentar fer una trobada cada dues setmanes, més o menys, i anar creant un grup més a menys compacte.

By | 2018-06-02T09:59:06+00:00 juny 1st, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Dissabte 9 de juny, Trobada de Tabals de l’escola