Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Vallcarca conserva la pedrera i guanya dos interiors d’illa en el pacte amb els privats

La reconstrucció de Vallcarca s’ha concretat en els últims mesos en la tramitació per modificar el Pla General en l’àmbit dels terrenys que pertanyen a l’Ajuntament, i que han estat sotmesos a un concurs d’idees i un procés participatiu. La primera aprovació inicial de la part privada ha fet tirar endavant la reorganització de dos solars clau: el que toca a avinguda de Vallcarca, entre els carrers Farigola i Medes fins a carrer de Mare de Déu del Coll, i el que agrupa els números 24-26-28 de Farigola. En marxa també, en aquest cas a través d’un pla especial, hi ha la conservació del solar de la pedrera, a Farigola 32, amb una proposta que deixi respirar aquesta característica geològica del barri, i el projecte d’edifici endarrerit al solar del pipican, a Farigola 23, que evitaria un calaix sortint massa gran respecte de Can Carol.

D’altra banda, en una segona fase de l’ordenació d’aquests àmbits privats, el solar de la pedrera, una reivindicació veïnal que ha anat agafant força té tots els números de conservar-se deixant espai lliure suficient al mur de roca posterior i el solar de Farigola 23, on hi ha el pipican a tocar de Can Carol, preveu un edifici enretirat perquè no s’obri un calaix que arraconi massa enrere el nou equipament cívic.

Aquesta notícia ha estat portada del Diari L’Independent de Gràcia d’aquesta setmana:


By | 2018-06-02T09:38:07+00:00 juny 1st, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Vallcarca conserva la pedrera i guanya dos interiors d’illa en el pacte amb els privats