Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

El 16 de juny vine a la 3ª edició del Fem Mercat a Vallcarca

El Fem Mercat a Vallcarca és una iniciativa que proposa impulsar un mercat periòdic de productes de temporada, ecològics i de proximitat, a més d’espais on es facilitin alternatives al consum. També pretén ser un lloc de trobada per reforçar els llaços veïnals i el suport mutu.

El Fem Mercat s’entén com un espai viu d’intercanvi de sabors i sabers. On satisfer col·lectivament les necessitats d’alimentació ecològica, reparació i intercanvi de productes, coneixements, serveis… també compartir activitats lúdiques i tallers.

En definitiva, el Fem Mercat vol recuperar l'”anar a la plaça”, com autèntic punt neuràlgic de la vida econòmica i social d’un barri: espai públic d’interrelació mitjançant valors i pràctiques de l’Economia Social i Solidària.

La Comissió d’Agenda Verda de l’AMPA de la nostra escola ens ha informat que el proper dissabte, 16 de juny, es realitzarà la 3ª edició de Fem Mercat a Vallcarca i en aquesta ocasió a més hi haurà un espai de joc per als nens i nenes assistents, així com xerrades i tallers relacionats amb el consum (a més de les tradicionals paradetes de productes ecològics i/o de proximitat).

US ESPEREM A TOTS I A TOTES!

By | 2018-06-10T17:08:45+00:00 juny 10th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a El 16 de juny vine a la 3ª edició del Fem Mercat a Vallcarca