Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

A Jumping Clay aprenem a modelar tot jugant en anglès!

Els nens i nenes de l’extraescolar migdia gaudeixen amb l’argila Jumping Clay, introduint llenguatge i vocabulari en anglès. Tot treballant les tècniques del modelatge, les professores potencien la creativitat i desenvolupen de forma lúdica i divertida, aspectes pedagògics, culturals i emocionals.

El grup de petits (P4 i P5) Juguen fent colors, barreges cromàtiques, volum i proporció. Les seves figures es transformen en joguines. Les professores han començat l’any fent cuques, cargols i animals de la jungla, i acabaran el trimestre amb la temàtica del menjar.

Per la seva part, els alumnes del grup de mitjans i grans (EP1 a EP6) fan tallers culturals i molt creatius. Han fet i faran l’evolució de la granota, la ciutat present i futura, el carnestoltes i moltes més sorpreses.

By | 2019-02-16T11:55:12+00:00 febrer 15th, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a A Jumping Clay aprenem a modelar tot jugant en anglès!