Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

El Consorci es compromet a obrir l’IES Vallcarca al curs 2022-23

Aquest dimarts, representants de les escoles Sagarra, Poveda, Montseny i la nostra escola (la Farigola de Vallcarca), les més implicades en la continuïtat curricular dels alumnes de Vallcarca per la construcció de l’institut, varen mantenir una reunió a la seu del Consorci d’Educació per escoltar la previsió executiva de fer un pla econòmic financer amb una partida per a la construcció del centre que es portaria a consell de govern al març.

Aquesta reunió coincideix amb la publicació aquesta mateixa setmana de la licitació del projecte executiu de l’Institut (amb 3 línies d’ensenyament secundari i 2 de batxillerat), tal com va delimitar el pla especial que el maig de 2018 va aprovar la comissió de govern de l’Ajuntament. En un mes, fins al 26 de març i per un valor de licitació de 320.000 euros, els ofertants han d’ajustar-se a una proposta que ja detalla una volumetria en un bloc de quatre pisos de cara a l’avinguda de Vallcarca i un altre bloc de dos pisos de cara al carrer del Baró de la Barre. El pla especial de l’any passat també va detallar la necessitat de 12 aules d’ESO i 4 de Batxillerat per a un total d’uns 500 alumnes.

El diari l’Independent de Gràcia s’ha fet ressò de la notícia i ens l’explica així:

By | 2019-03-02T09:13:56+00:00 març 2nd, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a El Consorci es compromet a obrir l’IES Vallcarca al curs 2022-23